Det här ärVåra bolag

Nordic Food Group har idag sju portföljbolag, alla verksamma inom livsmedelssektorn. När vi investerar i nya bolag är det viktigt att de passar in i gruppen och stämmer överens med vårt tänk kring miljö och hållbarhet.
Det är just kärleken till maten som förenar alla våra bolag. Vi producerar och förädlar allt från färska bär, sylt och soppor till majonnäs, sallader och röror.
Bos Agro Food
Vilda och odlade bär

Bos Agro Food

Bos Agro startade i Bosnien 2002 och är idag en ledande grossist av odlade och vildväxande bär som hallon, björnbär, jordgubbar och smultron. Försäljningen äger rum främst i Norden och södra Europa.

Till webbplats
Delikatessmejeriet i Fjärås
Färskost och pepparrot

Delikatessmejeriet i Fjärås

I moderna lokaler i Fjärås ligger Delikatessmejeriet som drivs av grundaren Håkan Brännén. Företaget har omkring tio anställda och producerar främst pepparrot, senap och färskost. Produkten står i centrum och mejeriet arbetar hårt med att i största utsträckning använda närproducerade råvaror. 

Till webbplats
Majonnäsfabriken Skåne-Finkost
Majonnäs och senap

Majonnäsfabriken Skåne-Finkost

Majonnäsfabriken Skåne Finkost tillverkar sedan 1956 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, producerar även senap ifrån grunden. Fabriken ligger i moderna, effektiva och ändamålsenliga lokaler i Partille strax öster om Göteborg.

Till webbplats
Olle Svensson
Vilda och odlade bär

Olle Svensson

Olle Svensson grundades 1946 och är en av Europas ledande grossister för odlade och vilt växande bär. Företaget är specialiserat på frysta bär produkter till Livsmedel- och Farmaceutisk industri, samt till Dagligvaruhandel och Foodservice. 

Till webbplats
Trensums Food
Flytande livsmedel

Trensums Food

Trensums Food AB tillverkar sylt, dryck, såser, soppor, fonder och andra flytande livsmedel. Förutom en omfattande förpackningsportfölj har Trensums även ett brett spektra av processutrustning för att optimera möjligheten att tillverka attraktiva och delikata livsmedel. 

Till webbplatsen
Trensums Processing
Fettemissioner

Trensums Processing

Trensums Processing AB förädlar livsmedel och livsmedelsingredienser i högteknologiska processer. Vi kan bland annat emulgera – blanda olja och vatten under högtryck, filtrera och på andra sätt rena och förfina, eliminera oönskad doft mm.

Till webbplats
Örneborgs Delikatesser
Sallader, dressingar och såser

Örneborgs Delikatesser

Örneborgs Delikatesser grundades 1969 och tillverkar allt från klassiska majonnäs- och yoghurtbaserade röror och sallader till färskost, dressingar och såser. Med fokus på kvalitet, råvaror och hållbarhet är de producent till ett flertal av Nordens största livsmedelsföretag och livsmedelsgrossister. 

Till webbplats