Det här ärVåra bolag

Nordic Food Group har idag fyra portföljbolag, alla verksamma inom livsmedelssektorn. När vi investerar i nya bolag är det viktigt att de passar in i gruppen och stämmer överens med vårt tänk kring miljö och hållbarhet.
Det är just kärleken till maten som förenar alla våra bolag.
Olle Svensson
Vilda och odlade bär

Olle Svensson

Olle Svensson grundades 1946 och är en av Europas ledande grossister för odlade och vilt växande bär. Företaget är specialiserat på frysta bär produkter till Livsmedel- och Farmaceutisk industri, samt till Dagligvaruhandel och Foodservice. Som ett dotterbolag till Olle Svenssons ligger även bolaget Lilla Rösjö AB som odlar och säljer färska jordgubbar under varumärket Finnerödja.  

Till webbplats
Trensums Food
Flytande livsmedel

Trensums Food

Trensums Food AB utvecklar och tillverkar flytande livsmedel med fokus på växtbaserade alternativ såsom havredryck. Trensums är ett av Sveriges mest expansiva företag inom livsmedelssektorn och har kunder över stora delar av världen.  

Till webbplatsen
Trensums Processing
Fettemissioner

Trensums Processing

Trensums Processing AB förädlar livsmedel och livsmedelsingredienser i högteknologiska processer. Vi kan bland annat emulgera – blanda olja och vatten under högtryck, filtrera och på andra sätt rena och förfina, eliminera oönskad doft mm.

Till webbplats