Det här ärVåra bolag

Nordic Food Group har idag fyra portföljbolag, alla verksamma inom livsmedelssektorn. När vi investerar i nya bolag är det viktigt att de passar in i gruppen och stämmer överens med vårt tänk kring miljö och hållbarhet.
Det är just kärleken till maten som förenar alla våra bolag.
Bos Agro Food
Vilda och odlade bär

Bos Agro Food

Bos Agro startade i Bosnien 2002 och är idag en ledande grossist av odlade och vildväxande bär som hallon, björnbär, jordgubbar och smultron. Försäljningen äger rum främst i Norden och södra Europa.

Till webbplats
Olle Svensson
Vilda och odlade bär

Olle Svensson

Olle Svensson grundades 1946 och är en av Europas ledande grossister för odlade och vilt växande bär. Företaget är specialiserat på frysta bär produkter till Livsmedel- och Farmaceutisk industri, samt till Dagligvaruhandel och Foodservice. 

Till webbplats
Trensums Food
Flytande livsmedel

Trensums Food

Trensums Food AB tillverkar sylt, dryck, såser, soppor, fonder och andra flytande livsmedel. Förutom en omfattande förpackningsportfölj har Trensums även ett brett spektra av processutrustning för att optimera möjligheten att tillverka attraktiva och delikata livsmedel. 

Till webbplatsen
Trensums Processing
Fettemissioner

Trensums Processing

Trensums Processing AB förädlar livsmedel och livsmedelsingredienser i högteknologiska processer. Vi kan bland annat emulgera – blanda olja och vatten under högtryck, filtrera och på andra sätt rena och förfina, eliminera oönskad doft mm.

Till webbplats